Masinuta de cascadorie cu telecomanda si ceas gravitational RC135

1.450,00 MDL
cu TVA

Evaluare :  

0 Reviews

Mașină de cascadorie cu telecomandă

Jucărie cool pentru cățărare cu lumină, muzică si răsucire, vă oferă experiența sunetului real al mașinii. Caracteristici de urcare, răsucire, deplasare înainte și înapoi, demonstrație automată rotație 360°, patru forțe motrice, lumină de noapte, muzică, telecomandă cu detectare a gesturilor. Potrivit pentru competiții pe toate tipurile de teren, cum ar fi autostradă, gazon, zăpadă, stâncă, nisip etc.

Transformați-vă în modul Extreme Hill Climbing Off-Road și în modul Speed ​​Champion Sport în câteva secunde cu un singur clic. Corpul transformabil l-a făcut suficient de flexibil pentru a se adapta oricărui tip de teren.
Are componente durabile și puternice pentru a vă oferi curse realiste și experiență minunată de joc off-road.
Utilizați gesturile mainii cu smartwatch-ul.
Cu Smartwatch-ul de 2,4 GHz, ești capabil să controlezi fiecare aspect al mașinii folosind gesturi simple ale mâinii,dar vine și cu o telecomandă tradițională.
Deci, puteți folosi fie ceasul, fie telecomanda pentru a controla mașina, fie o combinație a celor două.
Tractiune pe 4 roti: Echipat cu anvelope super dure și 4WD puternic, îl face perfect pentru aventurile OFF-ROADING.Se poate conduce pe aproape orice suprafață.
Roti multidirectionale - Acordați o atenție deosebită roților. Veți observa că sunt concepute special pentru a le muta instantaneu în toate direcțiile.

18 Produse

Referințe specifice

No customer reviews for the moment.

în sus
Menu
Close
Coș de cumpărături
Close
Back
Account
Close